16 maj 2008

Nu är det dags!

Äntligen börjar saker och ting så sakta ta form och då känner jag att det är dags att sparka igång min blogg.
Här kommer jag till en början att dokumentera arbetet med att skapa det som ska bli mitt nya Syverkstan, men även visa mina projekt och lite annat smått och gott.

Den gamla Syverkstan slog igen i början av februari eftersom jag kände att jag var färdig med att laga och ändra andras kläder. All min egen kreativitet och skaparlusta har fått stå tillbaka men nu är det dags att släppa den fri.

I den nya upplagan kommer mycket att handla om lapptäcken, så långt är jag säker, men jag kommer säkert att sy annat också. En av de stora förändringarna är att jag inte kommer att sy något på beställning. Jag syr det jag har lust med och om någon vill köpa så är det mesta till salu.
Jag och min dotter håller på att renovera en ny lokal till mig, mycket större än min gamla, och dit kommer jag att flytta någon gång i sommar. Har lite tankar på hur man kan använda den på olika sätt, mer om det senare.

Jag är också igång med att snickra ihop en hemsida och denna bloggen ska fixas så att den blir som jag vill ha den. Och så syr jag förstås, och broderar, och....
I dag har jag äntligen börjat hitta fram till det som ska bli min nya logga, den kommer med så fort den är klar.
Nu ska jag damma av kameran så att det kan bli lite bilder nästa gång, både från renoveringen och på några av mina pågående projekt.

Helena

Inga kommentarer: