23 juni 2008

Ett fasligt pusslande

Igår tapetserade vi på toaletten i nya Syverkstan. Med ett fasligt pusslande och användande av de små grå fick vi ut det på två rullar, fast att det till en början verkade omöjligt. Tapeten jag valt krävde liksom en liten aning mönsterpassning.Så här ser den ut.

Och så här blev det.

Golvet ska jag behålla som det är fast det kommer att bli vita, lite snirkliga golvlister. Ovanför tvättstället ska jag ha svart kakel i 5x5 cm rutor. Ett svart, hårt toalock kommer det också att bli, lite mer som orginalet. Ska försöka hitta silvriga tillbehör. Då blir det fritt fram att välja färg på handdukar och sådant. Först hade jag tänkt börja med lila men jag tror jag är inne på rosa istället. Får se vad jag får tag på. Häftigt blir det i alla fall, jag är helnöjd.

Nu ska jag äta lite frukost och sedan blir det till att fortsätta med röjningen i bastun så att vi kan få ett normalt hem igen. Just nu är det kartonger och gamla prylar överallt. Men bra blir det. Ser fram emot att få basta hemma igen.

Idag kanske brevbäraren är snäll och har med sig mina tyger, annars blir det inte lätt att vara brevbärare. Är heltänd på att börja med projektet, dessutom ska det vara klart om tre veckor.

Have a nice day

Helena

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är jobbigt att rensa, men skönt när det är klart! :D

Josefin Brorhed sa...

det blev ju jättehäftigt :)